Test Center Helpt U Ook Bij Het Diagnosticeren Van Alles Wat U Kunt

Een toetscentra test die mogelijke schade aan het trommelvlies berekent, is de statische akoestische impedantie. Dit meet het volume van de gehoorgang om te bepalen hoe responsief het trommelvlies is. Een otoakoestische emissietest gebruikt de haren in het slakkenhuis om mogelijke schade aan het binnenoor te onderzoeken.

Zodra de toetscentra audioloog de toestand van de patiënt heeft vastgesteld, is de laatste stap de behandeling. De meeste hoorcentra bieden hoortoestelservices en revalidatie op maat. Hoortoestellen zijn er in net zoveel verschillende maten en vormen als er oren zijn, van op maat gemaakte vormen tot apparaten voor langdurig gebruik. Verschillende modellen toetscentra passen het beste bij verschillende mensen en omstandigheden, dus een specialist zal u door de opties leiden en u helpen bij het kiezen. Het is vaak een goed idee om een ​​vriend of familielid mee te nemen om u te helpen bij het nemen van een beslissing.

Nadat u een behandeloptie heeft gekozen, zal het hoorcentrum u periodiek controleren. Verwacht minstens één keer in de eerste maand terug te komen voor een vervolgbezoek. Het is belangrijk dat het hoortoestel dat u kiest, is gekalibreerd voor uw behoeften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *