Brandveilige Kluis En Hoe U Kunt Bepalen Of Deze Echt Brandveilig Is

Met deze tests voor uw brandwerende kluis kan deze exploderen. In dit artikel leest u hoe u een brandveilige kluis kunt testen om te bepalen of deze voldoet aan de normen voor brandwerendheid die zijn vastgesteld door The Underwriters Laboratories. Houd er rekening mee dat ik de term vuurvast door elkaar gebruik met brandwerend, technisch gezien zijn ze niet uitwisselbaar. Ik raad je ook aan om dit niet echt in je eigen huis te proberen. Het is veel te duur en gevaarlijk.

Ervan uitgaande dat u al het bovenstaande materiaal hebt kunnen verzamelen, is het misschien goed om uit te zoeken wat de verschillende UL-classificaties betekenen en de criteria die een succesvolle test bepalen. Elk van de classificaties kan worden gebruikt voor een brandwerende kluis, maar het is zinloos tenzij u specificeert hoe lang de kluis aan de norm zal voldoen.

De eerste test is om te zien of uw brandwerende kluis de inhoud voor de opgegeven tijdsduur beschermt. U moet beginnen bij normale kamertemperatuur en luchtvochtigheid. Laad uw kluis met uw testmateriaal en breng het naar uw oven.
Verwarm uw oven tot de volgende temperaturen (allemaal Fahrenheit) voor de test die u wilt uitvoeren en plaats vervolgens de kluis in de oven. Wees voorzichtig, toen Sadrach, Mesach en Abednego in een superverwarmde oven werden gegooid, werden de jongens die aan de taak waren toegewezen door de hitte gedood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *