Meest Selectieve Aas Dat Elke Karpervisser Verkiest

Boilies is het meest selectieve aas voor grotere exemplaren, is de grootste uitvinding voor het vissen op grote karpers. Het bewijs is de grootste karper die is gevangen met dit karperaas. Eerlijk gezegd was ik nogal sceptisch totdat ik de eerste keer met boilies kwam (tegen 99 na het vistoernooi) en toen werd ik een grote fan van dit aas. Bewijs van boilies werd gegeven in de delta toen mijn vriendin en ik na 2 dagen slechts 3 kg vingen en karpers hadden met een frequentie van 15-20 stuks per dag met gewichten tussen 3 en 18 kg (allemaal met karperboilie), terwijl de rest van de buurt, waar mijn vriend met ander visaas (brood en maïs en gevist met polenta) en 20-30 frames per dag werden gevangen met gemiddeld 1 kg max

Je hebt geen gebruik van 5-10-15 boilies (of zelfs een pot van 200 g), karpers moeten worden opgevoed, om les te krijgen. Onderwijs is niet zo moeilijk. Ik heb het op 2 manieren geprobeerd: één, de moerassen die vaak gingen, mengden 5 kg maïs met 2 kg boilies (elke keer dezelfde smaak) en met mainline aas, elk spel zittend op boilies van een beuglijn, soms kreeg ik het eerste spel was vereist 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *